15 maart: Kookles ” Groenten in de kijker”

Wist je dat geroosterde bloemkool heel lekker is? En wortelen samengaan met komijn? We hebben allemaal onze gebruikelijke manier van groenten klaarmaken, maar er is zoveel meer mogelijk! In dit thema geven wij groenten net dat ietsje meer door smaakvolle combinaties of verrassende bereidingswijzes.

In deze les kwamen volgende bereidingen aan bod:

– Rode bietensla met krokante appel – ook zeer goed en lekker fris bij de barbecue

– Quiche met kastanjechampignons

– Courgettebeignets – als bijgerecht

– Gekaramelliseerde venkel met kabeljauwhaasje

– Gevulde aubergines – lekker met een fris slaatje

Aparte en niet alledaagse bereidingen die toch een ander beeld werpen op onze groenten.

Deze bereidingen kan je ook terugvinden in ons kookboekje ” Hartig & Zoet “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.