23 juni : Opendeur in CC Stroming

De zaal was prachtig ingericht : op het podium de mooie schilderijen van Lud De Brauwer, met daartussen de vele papavers die een tijd voordien in een workshop werden gemaakt. De verschillende stands nodigden uit tot een bezoekje of meer : er werden gratis voet- en handmassages aangeboden, een theesommelier en een barista gaven heel wat informatie mee, er waren demo’s bloemenframes, Powertex, kaartjes maken.
In het kinderdorp waren spelen voorzien, en er kon een boekenlegger of een schaapje in klei geknutseld worden. Verder was er het mantelzorgcafé, met een overzicht van de attenties van de laatste jaren, een wenstent en last but not least de KVLV-boetiek met info over onze werking : zowel folders, als creaties van onze breisters.

Het uitgebreide ontbijtbuffet werd geapprecieerd, evenals de lekkernijen van de afternoon  tea, gepresenteerd op mooie étàgeres.

Zowel de standhouders als de bezoekers waren dik tevreden : meerdere reacties zijn te vinden op onze facebookpagina.

Hans Vanhouwe maakte een mooie fotoreportage : KLIK HIER

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.